064 11 11 301
Radno vreme lokala 08:00 - 23:00
Dostavu vršimo 09:00 - 23:00

BRZA DOSTAVA
Minimum za besplatnu dostavu 600 dinara

Minimum za besplatnu dostavu 600 dinara

O nama

Mi smo
Sumnjivo lice

Na našem meniju pronaći ćete pice, paste, palačinke, sendviče, kao i jela od mesa.
Crtica

Sumnjivo lice je kafe picerija u samom srcu grada, Nušićevoj ulici. U našem prijatnom ambijentu možete odmoriti uz kafu i pobeći od gradske gužve, ali i probati neki od naših specijaliteta. Imamo jasnu viziju kako da postignemo najbolje rezultate, uz oprobane recepture, kvalitetne sastojke i garantovano nezaboravne ukuse. Pripremamo jela koja služimo ponosno i sa osmehom i uživamo u stvaranju prijatne atmosfere, jer su sjajna usluga i zadovoljni gosti za nas imperativ.
Tartufi su najcenjenija i najskuplja jestiva gljiva na svetu, a osim izuzetnog ukusa poznati su i po brojnim drugim benefitima i lekovitim svojstvima koje poseduju. Imaju nizak nivo masti, dobar su izvor proteina, kao i vitamina B,D,C. Odlični su za dijabetičare, smanjuju nivo holesterola, pomažu u probavi, a predstavljaju i odličan afrodizijak. Sasvim dovoljno razloga da probate neki od naših specijaliteta pripremljenih sa ovim vrhunskim sastojkom.

sumnjivo lice tim
sumnjivo lice

Beograd, Nušićeva 5

064 11 11 301
crtica
Kontaktirajte nas Pogledajte menu
Pasta

Vrhunski kvalitet

Mnogo ljubavi prema onome što radimo, ali i vrhunski kvalitet sastojaka oprobani su recept za uspeh. Ono što posebno ističemo i na šta smo izuzetno ponosni jesu i naši sopstveni proizvodi od tartufa, ulja i tartufate, koji su pronašli mesto u mnogim našim jelima i dali im osobenost i nezaboravan ukus.

Pica

Originalni recepti

Na našem meniju pronaći ćete pice, palačinke, paste, sendviče, jela od mesa i mnogo toga drugog. Jela koja su dobro znana svima, ali pripremljena na naš način, po tradicionalnim recepturama i sa par originalnih sastojaka koji naše specijalitete čine prepoznatljivim i drugačijim od drugih.

Pomfrit

Brza dostava

Sve naše specijalitete dostavljamo i na vašu adresu, brzo i pouzdano. Minimalni iznos za besplatnu dostavu je 600 rsd, a nudimo i mogućnost plaćanja karticom.


45

Jela u meniju

100+

Gostiju dnevno